Ιστορικό εταιρίας

 
 

1980

Iδρύεται η επιχείρηση Παπαδομανωλακη Γεωργία και Εμμανουήλ με αντικείμενο τη παράγωγη και εμπορία ελαιολάδου με έδρα τις Στέρνες Ακρωτηρίου.

 

Η διαχείριση της εταιρίας διαβιβάζεται στον Παπαδομανωλακη Νικόλαο.

Πρώτος εκσυγχρονισμός μηχανικού εξοπλισμού. Αναμόρφωση παραγωγικής διαδικασίας με την αντικατάσταση των πιεστηρίων από το φυγοκεντρικό DECANTER.

1985

 

1990

Αύξηση παράγωγης- εμπορίας ελαιολάδου με την αγορά ελαιώνων από την οικογένεια Παπαδομανωλακη.

 

Δεύτερος εκσυγχρονισμός παραγωγικής διαδικασίας- Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων. Αποθήκευση ελαιολάδου σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Διεύρυνση συνεργατικού δικτύου με παραγωγούς του Ακρωτηρίου Χανιών.

2000

 

2004

Τυποποίηση ελαιολάδου – Εξαγωγές σε χύμα μορφή.

 

Τμηματικός εκσυγχρονισμός παράγωγης- Επέκταση μηχανικού εξοπλισμού με την αγορά επιπρόσθετων μηχανημάτων με στόχο την αύξηση της παραγόμενης ποσότητας.

2006

 

2010

Πιστοποίηση ISO 2000.

 

Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες, κατοχυρώνοντας το brandaname “Pallada extra virgin olive oil”

Λειτουργιά ιδιοκτήτου τυποποιητηριου με EL 40321. Ο Παπαδομανωλάκης Ιωάννης αναλαμβάνει τη γενική διαχείριση της επιχείρησης.

2012

 

2013

Έπειτα από ενδελεχή ερευνά της αγοράς, η επιχείρηση λανσάρει τις καινοτόμες μερίδες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ‘Pallada extra virgin olive oil” σε συσκευασίες των 18 ml.

 

Η εταιρία έχοντας εξαγωγικό προσανατολισμό, εξάγει για πρώτη φορά την ατομική συσκευασία «Pallada extra virgin olive oil» στο Βέλγιο. Διεύρυνση του συνεργατικού δικτύου παραγώγων από ολόκληρο το Νόμο Χανίων.

Συμμέτοχη σε ευρωπαϊκές εκθέσεις.

Η εταιρία επεκτείνει τις εμπορικές της δραστηριότητες, συνεργαζόμενη με inflight caterings.

2014

 

2015

Η εταιρία λανσάρει νέα σειρά ατομικών μερίδων, “Pallada extra virgin olive oil with fresh lemons” και “Pallada extra virgin olive oil with 60% balsamic vinegar” σε συσκευασίες των 12 ml.

Eπέκταση δικτύου εξαγωγών σε Αμερική, Ευρώπη και Αραβικά Εμιράτα. Πιστοποίηση AGROCERT

 

Τυποποίηση ελαιολάδου σε κομψά γυάλινα μπουκάλια.

Συμμέτοχη στο World Travel Catering στο Αμβούργο.

Η εταιρία, πιστά προσηλωμένη στις αξίες και το όραμα της, εξακολουθεί να πρωτοπορεί σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα της με την παράγωγη καινοτόμων προϊόντων τα όποια θα ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

2016

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνία