Η παραγωγή

Από τους ελαιώνες του Ακρωτηρίου Χανίων συλλέγουμε αποκλειστικά τον καρπό της Κορωνέϊκης ποικιλίας, που είναι αναγνωρισμένη από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου ως ποικιλία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Ο καρπός μεταφέρεται αυθημερόν από το χωράφι στο ελαιοτριβείο αποκλειστικά με πλαστικά κιβώτια και σακιά Γιούτας, τα οποία τοποθετούνται με προσοχή ώστε να μη στοιβάζονται και να αερίζονται επαρκώς.

Μετά τη συγκομιδή διενεργείται άμεσα η ελαιοποίηση με ψυχρή έκθλιψη και προδιαγραφές που εξασφαλίζουν ένα άριστο προϊόν.

Έτσι παράγεται ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας, με υψηλή διατροφική αξία, αναλλοίωτα τα ευεργετικά του συστατικά, με πλούσιο άρωμα, πικάντικη και φρουτώδη γεύση.

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνία