Δε - Πα: 9:00 - 17:00

Let us introduce our natural Greek products

✔ Pallada Spread: το νέο υγιεινό κρητικό "βούτυρο", το μόνο που φτιάχνεται αποκλειστικά από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

 

Περισσότερα...

Δύο βραβεία τις τελευταίες μέρες για το Pallada Early Harvest! 🏆

Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ασημένιο μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό Athena International Olive Oil Competition - Athiooc και την τιμητική διάκριση με συνολική βαθμολογία 88/100 στον φετινό Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου.

Περισσότερα...

Η εταιρία μας είχε ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στην φετινή Food Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε 6-18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Παρουσιάσαμε στο κοινό τα νέα μας προϊόντα, μαγειρέψαμε και ανταλλάξαμε απόψεις και επαγγελματικές κάρτες με αξιόλογους επαγγελματίες.

Περισσότερα...

Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος να παρευρεθούμε στο περίπτερό του ως προμηθευτής του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό στην φετινή HORECA, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 8-11 Φεβρουαρίου 2019.

Περισσότερα...

Αποκλειστική συνεργασία με e-shop www.greatfood.gr για την λιανική πώληση των προϊόντων μας

Με χαρά & περηφάνια σας παρουσιάζουμε το νέο μας προϊόν, Pallada Early Harvest 500mL. 👏

Εμφιαλώνουμε μόνο το χυμό των καλύτερων ελιών, οι οποίες μαζεύονται τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα αρμονικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο premium ποιότητας, με έντονο το φρουτώδες σε άρωμα και γεύση και αισθητό πικρό και πικάντικο στοιχείο. 

Περιορισμένη παραγωγή- 4000 αριθμημένες φιάλες για τη σεζόν 2018-2019.

Περισσότερα...

Πρόστιμα περιμένουν τα εστιατόρια εκείνα που δεν θα συμμορφωθούν με την οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης που προβλέπει την χρήση σε σφραγισμένη, μη επαναγεμιζόμενη συσκευασία για το ελαιόλαδο που προορίζεται για χρήση από τους καταναλωτές στους χώρους μαζικής εστίασης.

Περισσότερα...

H συμμέτοχη της εταιρίας μας με τα προϊόντα «Pallada» σε ατομικές συσκευασίες στην διεθνή έκθεση World Travel Catering & Onboard Services Expo στο Αμβούργο, όπως απεικονίζεται στο περιοδικό Onboard Hospitality.

Περισσότερα...