Δε - Πα: 9:00 - 17:00

Let us introduce our natural Greek products

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μας προϊόν!

✔ Pallada Spread: το νέο υγιεινό κρητικό "βούτυρο", το μόνο που φτιάχνεται αποκλειστικά από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

 

Είμαστε περήφανοι για αυτό το καινοτόμο προϊόν, που προέκυψε μετά από έρευνα και πειράματα χρόνων, για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για μία πραγματικά υγιεινή λιπαρή ύλη για επάλειψη.

Είναι κατάλληλο για επάλειψη και αντικαθιστά άριστα το βούτυρο και τη μαργαρίνη σε όλες τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές συνταγές.

Το προϊόν στα πλαίσια μιας ισορροπημένης, μεσογειακής διατροφής προάγει την υγεία αφού διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, το οποίο αποδεδειγμένα:

✔ Προστατεύει το καρδιαγγειακό μας σύστημα, συμβάλλει στην πρόληψη εγκεφαλικών επεισοδίων και την μείωση της αρτηριακής πίεσης.
✔ Η βιταμίνη Ε, τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και οι αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει δρουν προληπτικά για κάποιες μορφές καρκίνου , την οστεοπόρωση και την ρευματοειδή αρθρίτιδα.
✔ Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, επιδρά θετικά στην ανάπτυξη του κεντρικού νευρικού συστήματος και βοηθά στην πέψη των άλλων λιπαρών και μη τροφών, διευκολύνοντας τις εκκρίσεις της χολής.
✔ Συντελεί στην μακροζωία και τη ζωτικότητα. 

Θα το βρείτε:

📌 σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ στην Κρήτη
📌 σούπερ μάρκετ Θανόπουλος στην Αττική

Αναμένουμε με ανυπομονησία τα σχόλιά σας!spread breakfastspread the breadspread the olive news