600g αλεύρι γ.ο.χ.
320g Pallada Spread
130g αμύγδαλο φιλέ
120g ζάχαρη άχνη
1κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 συσκευασίες βανίλια
2κ.γ. ανθόνερο
Λίγη έξτρα άχνη για πασπάλισμα
Προθερμαίνουμε το φούρνο 170°C. Τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά τα αμύγδαλα μέχρι να πάρουν ωραίο σκούρο χρώμα. Τα αποσύρουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Αδειάζουμε σε ένα μπολ το Pallada Spread, την βανίλια τη ζάχαρη άχνη και το ανθόνερο και τα ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι, τα αμύγδαλα και το μπέικιν πάουντερ, κατόπιν ρίχνουμε σιγά-σιγά το μείγμα με το Pallada Spread στο μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ζυγίζουμε σε μερίδες των 30g, πλάθουμε στρογγυλούς κουραμπιέδες σε μπουκιές και τους πιέζουμε με το δάχτυλο μας στην κορφή ώστε να γίνουν πιο πλακέ. Τους τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τους ψήνουμε για 20-25 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος που τους έχουμε πλάσει.
Ύστερα τους βγάζουμε από τον φούρνο και τους αφήνουμε να κρυώσουν πολύ καλά. Αφού κρυώσουν τους ρίχνουμε σε ένα ταψί γεμάτο άχνη και τους γυρνάμε απαλά για να καλυφτούν καλά. Μεταφέρουμε σε μια πιατέλα πασπαλίζοντας κάθε στρώση με επιπλέον άχνη.