Δε - Πα: 9:00 - 17:00

‘‘Μην ψάχνετε για το χάπι που υποκαθιστά την Κρητική διατροφή. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.’’
Serge Renaud

Η επιχείρηση

Το 1980, ιδρύθηκε η επιχείρηση «Παπαδομανωλάκης» στα Χανιά της Κρήτης, με αρχικό σκοπό την παραγωγή, συσκευασία και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πλέον εξειδικεύεται στις ατομικές συσκευασίες προϊόντων διατροφής.

Τα τελευταία 6 χρόνια, κύριο μέλημα των ανθρώπων της επιχείρησης υπήρξε η ανάπτυξη και η δημιουργία ατομικών συσκευασιών (μερίδων) αρτυμάτων με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής τους, στόχος επιτυχημένος, με τα προϊόντα «Pallada» να είναι πλέον αναγνωρισμένα στην εγχώρια κ τη διεθνή αγορά.

Η ενδελεχής έρευνα, η εμπειρία και η τεχνογνωσία επιτρέπουν στην επιχείρηση να διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με απώτερο σκοπό την κάλυψη των απαιτητικών καθημερινών διατροφικών αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή αλλά και των αναγκών της αγοράς που αλλάζουν συνεχώς. Αποτέλεσμα είναι το λανσάρισμα προϊόντων τα όποια συνδυάζουν την ποιότητα με την καινοτομία, στο πλαίσιο μιας άριστης σχέσης τιμής και ποιότητας.

Με δύναμη, η όποια απορρέει από το ανθρώπινο δυναμικό της, και με πάθος για ποιότητα και καινοτομία, η επιχείρηση «Παπαδομανωλάκης» διεκδικεί επάξια το χαρακτηρισμό μιας ολοένα αναπτυσσόμενης και δυναμικής επιχείρησης.