ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ
300g αντίδια
2 ξινόμηλα μεγάλα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες
100g τυρί ροκφόρ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΚ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ
½ φλιτζάνι φρέσκα βατόμουρα
3κ.σ. μέλι
2κ.σ. μηλόξυδο
1κ.γ. μουστάρδα
2κ.σ. Pallada Spread
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε τα αντίδια και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα τοποθετούμε στη σαλατιέρα.
Πλένουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες με το φλούδι. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ρίχνουμε το Pallada Spread, προσθέτουμε τα βατόμουρα και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το μέλι το μηλόξυδο και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε και αφαιρούμε το τηγάνι από την φωτιά. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο μπλέντερ, αλέθουμε και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Γαρνίρουμε με το θρυμματισμένο ροκφόρ.