ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

από τον Executive Chef Μανώλη Μπούχλη

ΥΛΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ

1 κίτρινη, 1 κόκκινη και 1 πορτοκαλί πιπεριές κομμένα σε χοντρό καρέ

2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες μετρίου πάχους

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

3 κ.σ. Pallada Spread

5 τεμ. Μανιτάρια Portobello κομμένο στα έξι

1 φινόκιο κομμένο σε ροδέλες μετρίου πάχους

150g Κατίκι Δομοκού

6 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

Αλάτι χοντρό θαλασσινό

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα σχαροτήγανο ή αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σταδιακά τα χοντροκομμένα λαχανικά με το Pallada Spread. Όσο είναι ζεστά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το βαλσάμικο και το αλατοπίπερο έτσι ώστε να μαριναριστούν. Τα τοποθετούμε στη σαλατιέρα και προσθέτουμε το κατσικίσιο τυρί.