ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ
300g σπανάκι baby
1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
150g μυζήθρα
Αλάτι θαλασσινό
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
100γρ. μπέικον σε ψιλό καρέ
2κ.σ. Pallada Spread
1 σφηνάκι κόκκινο ξύδι
1 κ.σ μουστάρδα ντιζόν
1κ.σ θυμαρίσιο μέλι
Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι, το αφήνουμε να στραγγίξει και αφού στεγνώσει το τοποθετούμε στο μπολ που θα το σερβίρουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο τα κρεμμυδάκια και το θαλασσινό αλάτι.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το μπέικον με μια κουταλιά της σούπας Pallada Spread και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό. Κατόπιν αφαιρούμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε το ξύδι την μουστάρδα και το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία, προσθέτουμε το ντρέσινγκ στη σαλάτα και γαρνίρουμε με την μυζήθρα.