ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

από τον Executive Chef Μανώλη Μπούχλη

ΥΛΙΚΑ

390g σοκολατα 80%

450g Pallada Spread

750g αυγά

480g ζάχαρη κρυσταλική

195g κοσκινισμένο αλεύρι γ.ο.χ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το Pallada Spread ανακατεύοντας για να ομογενοποιηθεί. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν. Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεύοντας λίγο ακόμα.

Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε τάπερ, αφού έχουμε καλύψει με μεμβράνη, να εφάπτεται στο μείγμα. Φυλάμε το μείγμα στο ψυγείο για μια μέρα.

Την επόμενη ημέρα το τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε στους 190°C - 200°C ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας (περίπου 7-8 λεπτά) μέχρι να κάνει κρούστα το επάνω μέρος.