390g σοκολατα 80%
450g Pallada Spread
750g αυγά
480g ζάχαρη κρυσταλική
195g κοσκινισμένο αλεύρι γ.ο.χ
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα με το Pallada Spread ανακατεύοντας για να ομογενοποιηθεί. Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ασπρίσουν. Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα και βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεύοντας λίγο ακόμα.
Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα σε τάπερ, αφού έχουμε καλύψει με μεμβράνη, να εφάπτεται στο μείγμα. Φυλάμε το μείγμα στο ψυγείο για μια μέρα.
Την επόμενη ημέρα το τοποθετούμε σε φόρμες και ψήνουμε στους 190°C - 200°C ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας (περίπου 7-8 λεπτά) μέχρι να κάνει κρούστα το επάνω μέρος.