50g Pallada Spread
3κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ
500ml φρέσκο γάλα
11 αυγά χωριστά κρόκοι από τα ασπράδια
200g γραβιέρα τριμμένη
100g gouda τριμμένη
1κ.σ. μουστάρδα Dijon
Αλάτι - πιπέρι - μοσχοκάρυδο
1κ.σ. Pallada Spread για άλειμμα του σκεύους
Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το Pallada Spread προσθέτουμε το αλεύρι και μόλις πάρει χρυσό χρώμα προσθέτουμε το γάλα ανακατεύοντας με αυγοδάρτη μέχρι να δέσει η μπεσαμέλ. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά την μουστάρδα και σιγά-σιγά τους κρόκους και φτιάχνουμε την γεύση με αλάτι-πιπέρι και μοσχοκάρυδο.
Χτυπάμε τα ασπράδια σε μια σφιχτή μαρέγκα και τα ενσωματώνουμε με πολύ απαλέ κινήσεις στο υπόλοιπο μείγμα.
Αλείφουμε το σκεύος με Pallada Spread για το σουφλέ και μεταφέρουμε το μείγμα εκεί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά χωρίς να ανοίγουμε τον φούρνο. Σερβίρουμε κατευθείαν.